Neden Bir Elektrik Piyasası Danışmanı İle Çalışmalısınız?

Doğru bir enerji danışmanı birçok yönden size yardımcı olabilir ancak bu yazıda enerji tedarikinde nasıl yardımcı olabileceğine odaklanacağız. Teklif bulma süreci, geçmiş tüketimlerinizin, mevcut sözleşme şart ve koşullarınızın ve piyasa koşullarınızın anlamlı bir analizi ile başlar.

İyi bir elektrik piyasası danışmanı, ülke çapında belli bir hizmet kalitesine sahip ve güvenilir faaliyet gösteren tüm lisans sahibi elektrik şirketleri ile iletişim halinde olmalıdır. Bu sayede işletmeniz için tedarikçilerden yetenekleri ve bilgi birikimleri ile alabildikleri rekabetçi fiyat tekliflerine sahip olurlar. Sektörde tecrübeli bir danışman, lisans sahibi elektrik şirketlerinin hangi sözleşme koşullarında ne fiyatlar verdiğini sektöre olan hakimiyeti ile bilir.

Çok sayıda müşterisi olan bir danışman şirketi aynı sektörde, aynı tüketim alışkanlıklarına sahip birbirinden bağımsız işletmelerin ihale süreçlerini birleştirerek satın alma sürecinde miktar büyüklüğünün fiyat pazarlığı avantajını da kullanabileceğini unutmamak gerekir.

Elektrik fiyat teklifleri farklı piyasa şartlarına göre çeşitlilik gösterebilir. Önemli olan, işletmenizin ihtiyaçlarına ve piyasa şartlarına uygun teklif formatının size hizmet verebilecek büyüklük ve hizmet kalitesine sahip lisans sahibi enerji şirketleri tarafından verilebilmesi ve nitelikli tedarik firmalarının ihale sürecine dâhil edilebilmesidir.

Bunu sağlayabilmek, teklifler arasındaki farkları doğru yorumlayabilmek ve arasından işletmeniz için en karlı olanı seçebilmeniz için; piyasa şartları ve fiyatlarına hâkim bir enerji danışmanı ile çalışıyor olmalısınız. Danışman, teklifler ne kadar karmaşık yapıya sahip olsa da bunları anlaşılabilir bir yapıda sunabilmeli ve doğru seçim yapabilmenizi sağlamalıdır.

AFA Enerji olarak ulusal ve uluslararası birçok büyük markaya elektrik piyasası danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Elektrik piyasasında faaliyet gösteren lisans sahibi şirketlerin ticari etik konusundaki hassasiyetleri, sözleşme sadakatleri ve rekabetçi fiyat teklifleri hakkında geniş bilgi ve tecrübeye sahip olması sebebi ile size en doğru şekilde yardımcı olabilir. İşletmeniz için en doğru fiyat tekliflerini bulmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Elektrik Sektöründe Yolunuzu Aydınlatıyoruz

Bağlantılar

İletişim

Adres

Kavakyeli Sitesi, Fetih Mah., Tahralı Sok., No:7, A Blok, Kat 4, D:10, 34704, Ataşehir, İstanbul