Neden Çift Terimli Tarife İçin Uzman Desteği Almalıyız?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Son dönemde oldukça yaygınlaşan Çift Terimli Tarife, doğru tercihlerle yönetildiği zaman elektrik faturalarının daha düşük ödenmesine imkân tanır. Alanında uzmanlaşmış elektrik piyasası danışmanından destek alınması, sağlayacağınız faydayı arttıracaktır. Bilinçli tercihler yapılmadan Çift Terimli Tarife’ye geçiş yapmak ise faydayı azaltacağı gibi ekonomik olarak zarar görmenize de yol açabilir.

Çift Terimli Tarife yönetiminin en önemli noktası, sözleşme gücünün doğru seçilmesi olduğundan tüketimlerinizin iyi analiz edilerek takip edilmesi gerekir. Sözleşme gücünün bir takvim yılı içinde en fazla üç kez yapılabilmesinden ötürü doğru tercihlerin doğru zamanda yapılması önem arz etmektedir.

Çift Terimli Tarife’de belirlediğiniz sözleşme gücüne göre güç bedeli eklenmektedir. Yüksek belirlenen sözleşme gücü, sağlayacağınız avantajı azaltacağı gibi düşük belirlenmesi durumunda da güç aşım bedeli ödemenize sebep olabilir. Uzman bir elektrik piyasası danışmanı ile çalışmak size bu süreci yönetmenizde fayda sağlayacaktır.

Mevsim geçişlerinde işletmelerin tüketimleri değişmektedir. Bu nedenle sözleşme güçlerinin dönemsel olarak belirlenmesine ihtiyaç duyulur. Her bir sözleşme gücü değişikliğinde Dağıtım Bağlantı Anlaşmasının (DBA) imzalanması gerekebilir. Özellikle kurumsal işletmelerin farklı illerde bulunan aboneliklerine ait sözleşme gücü değişikliklerinde Dağıtım Bağlantı Anlaşmalarının (DBA) takibi zorlaşmaktadır. Uzman bir elektrik piyasası danışmanı ile çalışarak değişiklikleri takip edebilir, olası risklere karşı önlem alabilirsiniz.

Sözleşme gücü başvuruları, ilgili elektrik dağıtım şirketlerine yapılır fakat faturanız enerji tedarik şirketinden gelmektedir. Yapılan değişiklikler bazen elektrik tedarikçinize ulaşmayabilir. Siz değişikliklerinizi zamanında yapmanıza rağmen faturanız eski sözleşme gücünden tahakkuk edebilir, güç aşım cezasına maruz kalabilirsiniz. Bu da faturalarda hatalara yol açmaktadır. Uzman bir elektrik piyasası danışmanı, faturalarınızın her ay kontrol ederek doğru düzenlendiğinden emin olur.

AFA Enerji Danışmanlık olarak, çift terimli tarife yönetiminde sizlere tasarruf garantisi veriyoruz. Danışmanlık ücretimizi, sağlanan tasarruf üzerinden kar paylaşımı olarak alıyoruz. Dolayısıyla sizlere mümkün olan en yüksek tasarrufu sağlamaya çalışıyoruz. Ortada bir tasarruf yoksa herhangi bir ödeme yapmak durumunda da kalmıyorsunuz. Sunduğumuz Tarife Danışmanlığı Hizmeti esnasında beklenmedik bir şekilde faturanıza güç aşım bedeli yansıması durumunda, tüm sorumluluğu AFA Enerji Danışmanlık olarak üstleniyoruz.

AFA Enerji Danışmanlık olarak Çift Terimli Tarife Danışmanlığını hiçbir risk almadan bizlere emanet edebilirsiniz![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Elektrik Sektöründe Yolunuzu Aydınlatıyoruz

Bağlantılar

İletişim

Adres

Kavakyeli Sitesi, Fetih Mah., Tahralı Sok., No:7, A Blok, Kat 4, D:10, 34704, Ataşehir, İstanbul