Elektrik Tedarik Şirketinizden Şikayetiniz mi Var?

Size Yardımcı Olabiliriz!

Yaşamın genelinde olduğu gibi elektrik piyasasında da bazen işler istenildiği, planlandığı ya da beklenildiği gibi gitmez. İmzaladığınız sözleşmeler süresinden önce fesih edebilir, satış sonrasında tedarikçiniz ihtiyaç ve taleplerinizi karşılamayabilir ya da tedarikçiniz sizin elektrik sektörü hakkındaki sınırlı bilgisinizden faydalanarak kötü niyetli yaklaşım içinde bulunabilir. İşte böyle bir durumda hizmeti aldığınız lisans sahibi elektrik şirketini şikayet etmek veya yaşadığınız sorunu çözmek isteyebilirsiniz.Günümüz enerji sektöründe ticari anlaşmazlıkların hızlı ve etkin biçimde çözümlenmesi işletmeler için kritik önem taşımaktadır. Gerek yargıya intikal eden gerekse müzakere yoluyla çözülmesi tercih edilen anlaşmazlıklar birçok durumda işletmelere önemli maliyetler doğurmaktadır. Davanın sonuçlanması için geçen süre, yargısal giderler işletmelerin bu süreçlerden uzak durmasına yol açmaktadır.

Bu gibi durumlarda müşteriler mutsuz olur ve mutsuzluklarına çözüm ararlar. İşte bu aşamada AFA Enerji Danışmanlık hizmetleri sizin için çözüm oluşturabilir. Ticari anlaşmazlıkların çözümü, konusu gereği birçok farklı uzmanlığın bir arada kullanılmasını gerektirdiğinden bu uzmanlıkların doğru kullanımı olayların istenilen biçimde neticelendirilmesi için önem arz etmektedir.

AFA Enerji Danışmanlık uzmanlığı ile sorunları öncelikle idari yollardan çözmeye çalışır. Böylelikle uzun süren davalar ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Anlaşmazlıkların idari yollardan işletme açısından en avantajlı koşullarla çözülmesi her seviyeden paydaşlar açısından büyük önem taşımaktadır.

Kullanıcı tarafında yaptığımız danışmanlık sayesinde sizlerin yaşadığı sorunlar ve bunların çözümünde çok deneyimliyiz. Enerji sektörünün farklı alanlarında uzmanlaşmış kişilerden oluşan uzman ekibimiz bugüne kadar çok sayıda olayın çözümüne katkıda bulunmuştur. Ekibimiz, ihtilaf durumundaki işletmelere konuya doğru müdahale edilmesi ve yönetilmesi, ihtilafa konu olan miktarın tespiti ve elde edilen verilerin etkin biçimde sunumu konusunda danışmanlık hizmetleri vermektedir. Eğer tüm bunlara rağmen sorun çözülmediyse hukuki sürece hazırlık için yine size destek oluruz.

Bu hizmet kapsamında başlıca size yardımcı olabileceğimiz hizmet başlıkları aşağıdaki gibidir. Burada yazmayan konularda da bizlerle iletişime geçerek bizden bilgi alabilirsiniz.

 

Fiyat Revizeleri

Hatalı Kaçak Cezaları

Ek Tüketim

Fatura İtirazları

Hukuksuz Maliyetler

Kesinti Sebebi İle Mağduriyet

Elektrik Sektöründe Yolunuzu Aydınlatıyoruz

Bağlantılar

İletişim

Adres

Kavakyeli Sitesi, Fetih Mah., Tahralı Sok., No:7, A Blok, Kat 4, D:10, 34704, Ataşehir, İstanbul