Yönetici Mesajı

Değerli Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız

2013 yılında kurduğum AFA Enerji Danışmanlık ile Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren ve çeşitli hizmet sağlayıcılarından elektrik alan büyük tüketicilere yönelik kaliteli ve güvenli hizmetler sunuyoruz. Elektrik sektörünün dinamik ve karmaşık yapısını, anlaşılması zor mevzuatlar ve süreç gecikmeleriyle mücadele ederek, kurumsal şirketlerin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılayacak yapıyı oluşturduk.

Enerji sektöründe başarı, mevzuatın derinliklerine hakim olmak ve yenilikçi çözümler geliştirebilmekten geçer. Bu alandaki uzmanlığımız, müşterilerimize sektörde öncü hizmetler sunmamızı sağlıyor. AFA Enerji olarak, mevzuata tam hakimiyetimiz ve kurumsal düzeyde sunulan yenilikçi çözümlerimizle, müşterilerimizin en karmaşık projelerini başarıyla yönetiyor ve beklentilerini aşıyoruz.

Ayrıca, enerji sektöründeki süreçleri teknolojiyle entegre etmeyi amaçlayan bir yazılım projesi üzerinde çalışıyoruz. Bu proje, tüketicilere elektrik hizmetlerini daha rahat kullanmalarını sağlayacak yenilikler getirecek. Uluslararası arenada, özellikle Romanya’da güneş enerjisi yatırımları üzerine devam eden görüşmelerimizle, hizmetlerimizi yurt dışına taşıma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bizimle çalışarak, projelerinizin zamanında ve eksiksiz şekilde tamamlanmasını garantileyin. AFA Enerji Danışmanlık olarak, detaylarla biz ilgilenirken, siz yalnızca başarıya odaklanın. Sürekli başarı ve mükemmeliyetçilik üzerine kurulu iş modelimizle, enerji sektöründe istikrarlı başarıyı ve mükemmellik standartlarını yükseltmeyi sürdüreceğiz.

Bülent ÇEBİN
AFA Enerji Danışmanlık Kurucusu

Elektrik Sektöründe Yolunuzu Aydınlatıyoruz

İletişim

Adres

Kavakyeli Sitesi, Fetih Mah., Tahralı Sok., No:7, A Blok, Kat 4, D:10, 34704, Ataşehir, İstanbul